Технічна стійкість автономних систем керування зі змінною структурою - Матвійчук, К.С. (Український математичний журнал, 1999)
Отримано умови техиічиої стійкості за заданою мірою автономних динамічних систем з розривним керуванням. We obtain conditions for the technical stability of autonomous dynamical systems with discontinuous control with respect to a given measure.