Скорость сходимости группы отклонений на множествах ψ¯-интегралов - Степанец, А.И. (Український математичний журнал, 1999)
Вивчаються функціонали, що характеризують сильне підсумовування рядів Фур'є на множинах ψ¯ -інтегралів в рівномірній та інтегральній метриках. Як наслідок, одержано точні за порядком оцінки найкращих наближень тригонометричними поліномами функцій із таких множин. We study functionals that characterize the strong summation of Fourier series on sets of ψ¯−integrals in the uniform and integral metrics. As a result, we obtain estimates exact in order for the best approximations of functions from these sets by trigonometric polynomials.