Системы сингулярно возмущенных интегро-дифференциальных уравнений с вырождениями - Завизион, Г.В.; Шкиль, Н.И. (Український математичний журнал, 1999)
Будуються асимптотичні розв'язки сингулярно збуреної однорідної і неоднорідної систем інтегро-диференціальних рівнянь типу Фредгольма з вирожденою матрицею при похідній. We construct asymptotic solutions of singularly perturbed homogeneous and inhomogeneous systems of integro-differential Fredholm-type equations with a degenerate matrix as the coefficient of the derivative.