О структуре множества неблуждающих точек пары сцепленных квадратичных отображений - Добрынский, В.А. (Український математичний журнал, 1999)
У площині параметрів вказані значения, при яких еидоморфізми площини, які побудовані зчепленням двох однакових одиовимірних унімодальних квадратичних відображень, мають поглинаючу область, де є атрактор та нетривіальна інваріантна підмиожииа множини неблукаючих точок. In the plane of parameters, we indicate values for which plane endomorphisms constructed by coupling two identical one-dimensional unimodal quadratic maps have an absorbing domain that contains an attractor and a nontrivial invariant subset of the set of nonwandering points.