Дослідження умови гладкості межі для сильної лінійної опуклості області - Мельник, В.Л. (Український математичний журнал, 1999)
Побудовано коитрприклад до гіпотези, що сильна лінійна опуклість області випливає з лінійної опуклості, якщо множина особливостей не розбиває межу. We construct a counterexample for the hypothesis that the strong linear convexity of a domain follows from the linear convexity if the set of singularities does not split the boundary.