Коприєднані орбіти компактних груп Лi та узагальнена стереографічна проекція - Скрипник, Т.В. (Український математичний журнал, 1999)
Поняття стереографічної проекції узагальнено па випадок довільної компактної алгебри Лі та знайдено явну форму локальної комплексної параметризації орбіти відповідної групи. We generalize the notion of stereographic projection to the case of an arbitrary compact Lie group and find the explicit form of the local complex parametrization of an orbit of the corresponding group.