Комплексна програма наукових досліджень "Проблеми ресурсу і безпеки експлуатації конструкцій, споруд та машин" (Ресурс) (Національна Академія наук України, 2007)
Розробка методологічних основ прогнозування
залишкового ресурсу конструкцій, створення методів, технічних засобів і технологій для оцінки
технічного стану та подовження термінів експлуатації техногенно та екологічно небезпечних
об'єктів.