α-Примітивні елементи узагальнених модулів Верма - Хоменко, О.М. (Український математичний журнал, 2000)
Наведено явні формули для α-примітивпих елементів в узагальненому модулі Верма, що узагальнюють відомі формули для примітивних елементів модулів Верма. We present explicit formulas for α-primitive elements in the generalized Verma module, which generalize the known formulas for primitive elements in the Verma modules.