Вероятностный метод решения телеграфного уравнения с вещественно-аналитическими начальными условиями - Турбин, А.Ф.; Самойленко, И.В. (Український математичний журнал, 2000)
Запропоновано метод побудови аналітичного розв'язку задачі Коші для телеграфного рівняння, що базується па його моделюванні одновимірною марковською випадковою еволюцією. We propose a method for the construction of an analytic solution of the Cauchy problem for the telegraph equation that is based on its simulation by a one-dimensional Markov random evolution.