Управляемое импульсное воздействие в играх с фиксированным временем окончания - Перестюк, Н.А.; Остапенко, Е.В. (Український математичний журнал, 2000)
Побудовано оптимальні стратегії гравців та визначено множини початкових позицій, сприятливих для того чи іншого гравця. We construct optimal strategies for players and determine the sets of initial positions favorable for one player or another.