О сильной суммируемости рядов Фурье суммируемой функции - Пачулиа, Н,Л (Український математичний журнал, 2000)
У метриці L одержано оцінки узагальнених середніх для відхилень часткових сум Фур'є від довільної сумовної функції через відповідні середні її найкращих наближень тригонометричними поліномами. In the metric of L, we obtain estimates for the generalized means of deviations of partial Fourier sums from an arbitrary summable function in terms of the corresponding means of its best approximations by trigonometric polynomials.