Свойства отношения правдоподобия для считающих процессов в задаче оценивания неизвестных параметров - Линьков, Ю.Н.; Николаева, О.А. (Український математичний журнал, 2000)
Одержано асимптотичний розклад логарифма відношення правдоподібності для лічильних процесів у випадку близьких гіпотез. Встановлено властивості нормованого відношення правдоподібності в задачі оцінки невідомого параметра. We obtain an asymptotic decomposition of the logarithm of the likelihood ratio for counting processes in the case of similar hypotheses. We establish the properties of the normalized likelihood ratio in the problem of estimation of an unknown parameter.