О верхнем пределе случайной последовательности и законе повторного логарифма - Петров, В.В. (Український математичний журнал, 2000)
Одержано деякі результати про верхню межу випадкової послідовності та закон повторного логарифма для сум незалежних випадкових величии. We obtain some results concerning the upper limit of a random sequence and the law of the iterated logarithm for sums of independent random variables.