On some disjointness classes of extensions of minimal topological transformation semigroups - Gerko, A.I. (Український математичний журнал, 2000)
We study disjointness classes of extensions of minimal topological transformation semigroups. Вивчаються класи несумісності розширень мінімальних топологічних напівгруп перетворень.