Граничные функционалы для разности неординарных процессов восстановления с дискретным временем - Ежов, И.И.; Каданков, В.Ф. (Український математичний журнал, 2000)
Для різниці неординарних процесів відновлення знайдено розподіл основних граничних функціоналів. Отримано розподіл числа вимог у перехідному та стаціонарному режимах функціонуванпя системи обслуговування. For the difference of nonordinary renewal processes, we find the distribution of the main boundary functionals. For the queuing system we determine the distribution of the number of calls in transient and stationary modes.