О мультипликаторах из пространств типа Бергмана в пространства Харди в поликруге - Шамоян, Р.Ф. (Український математичний журнал, 2000)
Описано коефіцієнтні мультиплікатори із просторів типу Бергмана у простори Харді. We describe coefficient multipliers from spaces of the Bergman type to the Hardy spaces.