Числові характеристики на множині гетероклінічних точок дифеоморфізмів Морса - Смейла на поверхнях - Власенко, І.Ю. (Український математичний журнал, 2000)
Для дифеоморфізмів Морса -Смейла на замкнених поверхнях досліджуються властивості числових характеристик гетерокліпічних траєкторій по відношенню до локальної структури прямого добутку в малому околі сідлової періодичної точки. For Morse–Smale diffeomorphisms on closed surfaces, we investigate the properties of numerical characteristics of heteroclinic trajectories with respect to the local structure of direct product in a small neighborhood of a saddle periodic point.