Ігор Володимирович Скрипник (до 60-річчя від дня народження) - Самойленко, А.М.; Митропольський, Ю.О.; Королюк, В.С.; Корнєйчук, М.П.; Березанський, Ю.М.; Луковський, І.О.; Хруслов, Є.Я.; Кіт, Г.С.; Харламов, П.В.; Савченко, О.Я.; Ковальов, О.М.; Ковалевський, О.А. (Український математичний журнал, 2000)
3 листопада 2000 року виповнилось 60 років видатному математику, академіку НАН України Ігорю Володимировичу Скрипнику.