О разрешимости модельной задачи Hele - Shaw в весовых пространствах Гельдера в плоском угле - Базалий, Б.В.; Васильева, Н,В. (Український математичний журнал, 2000)
Вивчається нестаціонарна крайова задача для рівняння Лапласа в плоскому куті з похідною за часом в граничній умові. Отримано коерцитивні оцінки у вагових просторах Гельдера. We study a nonstationary boundary-value problem for the Laplace equation in a plane angle with time derivative in a boundary condition. We obtain coercive estimates in weighted Hölder spaces.