О спектре эквивариантиого расширения оператора Лапласа в шаре - Бурский, В.П.; Штепина, Т.В. (Український математичний журнал, 2000)
Вивчається зв'язок між коректністю еквіваріантної задачі для рівняння Пуассона у кулі та спектра оператора, що її породжує. We study the relationship between the well-posedness of an equivariant problem for the Poisson equation in a ball and the spectrum of the operator generated by it.