Про задачу Коші для 2b -параболічних систем зі зростаючими коефіцієнтами - Івасишен, С.Д.; Пасічник, Г.С. (Український математичний журнал, 2000)
Для 2b-параболічних дисипативних систем і систем зі зростаючими при | x |→∞ коефіцієнтами при наявності вироджень на початковій гіперплощині досліджено фундаментальну матрицю розв'язків і розв'язність задачі Коші. For 2b -parabolic dissipative systems and systems with growing coefficients as | x |→∞ in the presence of degeneracies in the initial hyperplane, we investigate the fundamental matrix of solutions and the solvability of the Cauchy problem.