Контроль за діяльністю інститутів спільного інвестування в Україні та за кордоном - Лубенець, І. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
У статті систематизована інформація щодо діяльності контролюючих органів у сфері інвестиційної діяльності та особливостей контролю в США, Західній Європі та Україні. The systematization of information concerning controlling agencies in the sphere of investment activity and enlightening peculiarities of control in the USA, Western Europe and Ukraine are disclosed. В статье систематизирована информация относительно деятельности контролирующих органов в сфере инвестиционной деятельности и особенностей контроля в США, Западной Европе и Украине.