О точных неприводимых представлениях локально нормальных групп - Тушев, А.В. (Український математичний журнал, 1993)
We obtain a generalization of the Gaschutz criterion of existence of exact irreducible representations of finite groups to the class of normal groups. Одержано узагальнення критерія Гашюца існування точних незвідних зображень скінченних груп на клас локально нормальних груп