Аналитическое представление периодических решений линейных дифференциальных систем - Кенжебаев, К.К.; Лаптинский, В.Н. (Український математичний журнал, 1997)
Вивчається задача про періодичні розв'язки лінійних диференціальних систем з малим параметром. Одержано умови існування та єдиності періодичних розв'язків цих систем, які ефективно перевіряються. We study the problem of periodic solutions of linear differential systems with small parameter. We establish new conditions for the existence and uniqueness of periodic solutions of these systems, which can be efficiently verified.