Правове регулювання охорони земель: стан та перспективи - Кудінов, В. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
У статті визначено стан правового регулювання охорони земель, запропоновані шляхи його вдосконалення. This scientific work is about legal bases of protection of lands and propose ways of their improvement. В статье определено состояние правового регулирования охраны земель, предложены пути его совершенствования.