Актуальні питання співвідношення юридичних гарантій права на використання природних ресурсів - Черкашина, М. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
У статті аналізується категорія «правова гарантія», досліджується сутність юридичних гарантій права на використання природних ресурсів, а також проблема співвідношення юридичних гарантій суб’єктивного права, що розглядається, між собою та з деякими іншими правовими явищами. The article is devoted to the analysis of the category «legal guarantee», research of essence of legal guarantees of environment use right, and also problems of correlation of legal guarantees of equitable right, that is examined between itself and with other legal phenomena. В статье анализируется категория «правовая гарантия», исследуется сущность юридических гарантий права на использование природных ресурсов, а также проблема соотношения юридических гарантий рассматриваемого субъективного права между собой и с некоторыми другими правовыми явлениями.