Із зали засідань Президії НАН України (27 лютого 2019 р.) (Вісник НАН України, 2019)
На засіданні Президії НАН України 27 лютого 2019 року розглядалися такі питання: наукові повідомлення молодих
учених установ НАН України
(доповідачі — кандидат фізико-
математичних наук Н.І. Хріпта,
кандидат біологічних наук
В.О. Чернишенко, доктор
економічних наук О.І. Лайко); про виконання цільової
комплексної програми наукових
досліджень НАН України
«Фундаментальні аспекти
відновлювано-водневої
енергетики і паливно-комірчаних
технологій» (доповідач —
академік НАН України
Ю.М. Солонін); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними
грамотами НАН України
і Центрального комітету
профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік
НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.