Про виконання цільової програми наукових досліджень НАН України "Науково-технічні основи енергетичного співробітництва між Україною та Європейським Союзом" (Об'єднання-3) (стенограма доповіді на засіданні Президії НАН України 13 лютого 2019 р.) - Кириленко, О.В. (Вісник НАН України, 2019)
Доповідь присвячено результатам виконання цільової програми наукових
досліджень НАН України «Науково-технічні основи енергетичного співробітництва між Україною та Європейським Союзом» (Об’єднання-3) за
2016–2018 рр., головною метою якої було сприяння забезпеченню ефективного, стабільного та надійного функціонування енергетичної галузі
країни в рамках реалізації курсу на співробітництво між Україною та Євросоюзом у галузі енергетики.