40 років Політики реформ і відкритості Китаю - Кіктенко, В.О.; Гончарук, А.З.; Гобова, Є.В. (Вісник НАН України, 2019)
Минулого року в Китайській Народній Республіці відзначали 40-річчя від
початку здійснення Політики реформ і відкритості — стратегії поступового і планомірного розвитку, яка перетворила відсталу перенаселену країну третього світу на потужну наддержаву з другою за величиною економікою. 22 жовтня 2018 р. у Великому конференц-залі НАН України
Інститут сходознавства ім. А.Ю. Кримського НАН України, Українська асоціація китаєзнавців та Інститут економіки Академії суспільних наук
КНР провели круглий стіл «40 років політики реформ і відкритості в Китаї». Пропонуємо читачам журналу «Вісник НАН України» ознайомитися
з кількома матеріалами цього міжнародного форуму.