"Хочу гранично відверто висловитися" (презентація нової книги В.П. Горбуліна "Мій шлях у задзеркалля. Не лише дорожні нотатки") (Вісник НАН України, 2019)
14 березня 2019 р. у Києві в Українському домі відбулася презентація нової
книги відомого державного діяча, першого віце-президента НАН України
академіка Володимира Павловича Горбуліна «Мой путь в зазеркалье. Не
только путевые заметки».