90-річчя члена-кореспондента НАН України Є.С. Рудакова (Вісник НАН України, 2019)
27 квітня виповнюється 90 років доктору хімічних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Єлисею Сергійовичу Рудакову.