Особливості адміністративної відповідальності за правопорушення в інформаційній сфері - Благодарний, А. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
У статті на основі аналізу вітчизняного та зарубіжного законодавства розкриваються деякі проблеми відповідальності юридичних і фізичних осіб за вчинення адміністративних правопорушень в інформаційній сфері, а також висловлюються рекомендації щодо вдосконалення чинного законодавства. In this work on the basis of active national and foreign legislation some problems of responsibility of individuals and organizations for administrative offence in information sphere are analyzed, recommendations on the improvement of active legislation are offered. В статье на основе анализа национального и зарубежного законодательства раскрываются некоторые проблемы ответственности юридических и физических лиц за совершение административных правонарушений в информационной сфере, а также высказываются рекомендации по совершенствованию действующего законодательства.