Національна академія наук України: підсумки діяльності за 2018 рік та основні напрями подальшої роботи (сесія Загальних зборів НАН України 25 квітня 2019 року) (Вісник НАН України, 2019)
25 квітня 2019 р. відбулася звітна сесія Загальних зборів НАН України, під час якої було розглянуто отримані минулого року результати фундаментальних і прикладних досліджень НАН України з широкого спектру галузей наукових знань та практичних застосувань, обговорено питання забезпечення наукового та інноваційного розвитку, місця і ролі науки в українському суспільстві, участі НАН України у вирішенні актуальних проблем, що постають перед суспільством і державою, а також окреслено напрями подальшого вдосконалення діяльності НАН України.