Сутність спеціальних процесуальних засад діяльності антимонопольного комітету України й особливості їх правового регулювання - Плетньова, О. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
У статті розглядаються спеціальні процесуальні засади діяльності Антимонопольного комітету України та шляхи вдосконалення їх правового регулювання. The paper describes the special procedural framework of the Antimonopoly Committee of Ukraine activity and ways to improve its legal regulation. В статье рассматриваются специальные процессуальные основы деятельности Антимонопольного комитета Украины и пути усовершенствования их правового регулирования.