Талановиті молоді вчені та студенти отримали премії НАН України за кращі наукові роботи і грамоти Президії НАН України (Вісник НАН України, 2019)
12 квітня 2019 р. у Великому конференц-залі НАН України відбулася церемонія урочистого нагородження лауреатів премій НАН України за кращі наукові роботи, а також вручення молодим ученим і студентам грамот
Президії НАН України.