Удосконалення діяльності спеціалізованих державних податкових інспекцій по роботі з великими платниками податків - Гой, В. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
У статті розглядаються питання оновлення діяльності спеціалізованих державних податкових інспекцій по роботі з великими платниками податків. Автор наголошує, що їх модернізація має відбуватися узгоджено з удосконаленням роботи всіх органів системи ДПС, що дозволить оптимізувати адміністративну діяльність СДПІ й реалізувати податкову реформу в цілому. The problems of Specialized State Tax Administrations reactivation in work with big tax payers are raised in the article.The author lays stress to the fact that their modernization must be coordinated with the improvement of all State Tax Administration system bodies work. That will allow to optimize the administrative activity of the Specialized State Tax Administrations and realize tax reform in general. В статье рассматриваются вопросы обновления деятельности специализированных государственных налоговых инспекций по работе с крупными налогоплательщиками. Автор указывает, что модернизация их деятельности должна согласовываться с усовершенствованием работы всей системы ГНС, что позволит оптимизировать административную деятельность СГНИ и реализовать налоговую реформу в целом.