ХІІІ Всеукраїнський фестиваль науки (Вісник НАН України, 2019)
16 травня 2019 р. у приміщенні Інституту електрозварювання ім. Є.О. Патона НАН України відбулося урочисте відкриття ХІІІ Всеукраїнського фестивалю науки — науково-популярної події загальнодержавного значення, засновником і одним з організаторів якої є Національна академія наук України.