Із зали засідань Президії НАН України (10 квітня 2019 року) (Вісник НАН України, 2019)
На засіданні Президії НАН України 10 квітня 2019 року розглядалися такі питання: створення високотехнологічної
бази вітчизняних металургійних
мікровиробництв на основі
фундаментальних і прикладних
досліджень у галузі магнітної
гідродинаміки, електротехніки
та металургії (доповідач —
академік НАН України
В.І. Дубодєлов); про хід реалізації Концепції
розвитку НАН України на 2014–2023 роки та затвердження
плану заходів з її виконання на період 2019–2023 років
(доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними
грамотами НАН України і Центрального комітету
профспілки працівників НАН України (доповідач — академік
НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.