Про виконання цільового наукового проекту "Економічні, техніко-технологічні та екологічні імперативи цільового розвитку енергетики України" (стенограма наукової доповіді на засіданні Президії НАН України 13 березня 2019 року) - Геєць, В.М. (Вісник НАН України, 2019)
У доповіді наведено результати досліджень, проведених у рамках виконання цільового міждисциплінарного наукового проекту НАН України «Економічні, техніко-технологічні та екологічні імперативи цільового розвитку
енергетики України», розглянуто перелік заходів з реалізації нової енергетичної політики, розроблених на основі довгострокових сценаріїв взаємоузгодженого розвитку економіки і енергетики України та оцінювання обсягів
споживання основних видів енергоресурсів.