Характеристика деяких аспектів адміністративного процесу та провадження у справах про незаконну передачу заборонених предметів особам, яких тримають у слідчих ізоляторах, установах виконання покарань - Ткаченко, О. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Стаття присвячена дослідженню правових аспектів провадження у справах про незаконну передачу заборонених предметів особам, яких тримають під вартою у слідчих ізоляторах, чи відбувають покарання в установах виконання покарань. Статья рассматривает правовые аспекты производства о незаконной передаче запрещенных предметов лицам, которых содержат под стражей в следственных изоляторах, или отбывают наказание в учреждениях исполнения наказаний. The work is devoted to studies of some aspects of the administrative proceeding on illegal transmission of the forbidden things to the confined persons.