90-річчя академіка НАН України М. І. Гасика (Вісник НАН України, 2019)
30 червня 2019 р. виповнюється 90 років доктору технічних
наук, професору, заслуженому діячеві науки і техніки України, лауреату трьох Державних премій України в галузі науки
і техніки, академіку НАН України Михайлу Івановичу Гасику.