Про підготовку видання багатотомної "Великої української енциклопедії" (стенограма співдоповіді на засіданні Президії НАН України 15 травня 2019 р.) - Локтєв, В.М.; Киридон, А.М. (Вісник НАН України, 2019)
У співдоповіді порушено важливі питання, пов'язані з підготовкою фундаментального академічного видання — «Великої української енциклопедії». На сьогодні видано перший том Енциклопедії, підготовлено до друку другий том, активно наповнюється матеріалами електронна версія. Обговорено поточні проблеми матеріального та науково-організаційного характеру.