Про стан реалізації Меморандуму про співробітництво між Національною академією наук України та Українським союзом промисловців і підприємців (стенограма доповіді на засіданні Президії НАН України 15 травня 2019 р.) - Наумовець, А.Г. (Вісник НАН України, 2019)
У доповіді наведено конкретні заходи, спрямовані на активізацію взаємовигідної співпраці наукових установ НАН України та вітчизняних промислових підприємств у рамках реалізації Меморандуму про співробітництво
між Національною академією наук України та Всеукраїнською громадською організацією «Український союз промисловців та підприємців», підписаного 19 квітня 2017 року.