Про заходи з відзначення 75-річчя від дня заснування Головної астрономічної обсерваторії НАН України (стенограма доповіді на засіданні Президії НАН України 29 травня 2019 р.) - Яцків, Я.С. (Вісник НАН України, 2019)
Доповідь присвячено заходам, запланованим у зв'язку з відзначенням
75-річчя від дня заснування Головної астрономічної обсерваторії НАН
України — провідного вітчизняного та міжнародного центру наукових досліджень у галузі астрономії, астрофізики та фізики космосу.