"Космічні технології: сьогодення і майбутнє" — формат буде продовжений (Вісник НАН України, 2019)
З 21 по 24 травня 2019 р. у м. Дніпро пройшла VII Міжнародна конференція «Космічні технології: сьогодення і майбутнє». Форум відбувся під егідою Міжнародної академії астронавтики і цього року був присвячений
65-річчю від часу створення Державного підприємства «Конструкторське
бюро «Південне» ім. М.К. Янгеля». Участь у конференції взяли близько
600 вчених, розробників і виробників ракетно-космічної техніки з 20 країн світу.