Науковий журнал — виклики сьогодення (ІХ Науково-практична конференція "Наукова періодика: традиції та інновації") - Болкотун, З.А.; Радченко, А.І. (Вісник НАН України, 2019)
5 червня 2019 р. в Києві у приміщенні Головної астрономічної обсерваторії НАН України відбулася ІХ Науково-практична конференція «Наукова періодика: традиції та інновації», організована Видавничим домом «Академперіодика» НАН України. У статті висвітлено основні питання, які розглядалися на конференції, зокрема пов'язані з викликами, що стоять
сьогодні перед науковою періодикою, пропозиції та ініціативи учасників заходу. On June 5, 2019, the IX Scientific and Practical Conference “Scientific Periodicals: Traditions and Innovations” was
held in Kyiv at the Main Astronomical Observatory of NAS of Ukraine, organized by the Publishing House “Akademperiodyka”
of NAS of Ukraine. The article covers the main issues that were considered at the conference, discussion of the
challenges facing the scientific periodicals today, proposals and initiatives of the participants of the event.