Структурні властивості символу у середньовічному літературному творі - Джиджора, Є. (Слово і Час, 2016)
У статті проаналізовано три основні структурні властивості символу у середньовічному
літературному творі: особливе узгодження складових символу, семантична поліфонія і різні
ступені відповідності між елементами символічної пари. The theoretical paper examines three main structural properties of symbol in medieval literary work.
These are special coordination of the components of the symbol, semantic polyphony and different
degrees of correspondence between symbolic elements of the pair. В теоретической статье проанализированы три
основных структурных свойства символа в средневековом
литературном произведении: особое согласование
составляющих символа, семантическая полифония
и разные степени соответствия между элементами
символической пары.