Текстовий світ української лірики - Даниліна, О. (Слово і Час, 2016)
Рецензія на книгу: Деркачова О.С. Світ у тексті еволюція стильових систем в українській ліриці другої половини ХХ ст.: Монографія. – Івано-Франківськ: Типовіт, 2013. – 300 с.