Суб'єкти забезпечення інформаційної безпеки України: адміністративно-правові засади - Стоєцький, О. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
У статті визначене коло суб’єктів забезпечення інформаційної безпеки України та обґрунтовані адміністративно-правові засади їх діяльності. This scientific work is about subjects of information security of Ukraine provision as а part of national security and administrative bases their activity. В статье определен круг субъектов обеспечения информационной безопасности Украины, а также административно-правовые аспекты их деятельности.