Пам'яті Василя Стуса. "Народе мій, до тебе я ще верну..." - Белімова, Т. (Слово і Час, 2016)
1 жовтня 2015 року в Інституті літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України відбулася вчена рада, присвячена вшануванню пам'яті Василя Стуса та тридцятій річниці смерті поета.